اخبار

مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شهر شاهو توسط بازوند استاندار استان و با حضور دکتر شکیبا معان بهداشتی دانشگاه افتتاح گردید.

مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شهر شاهو توسط بازوند استاندار استان و با حضور دکتر شکیبا معان بهداشتی  دانشگاه  افتتاح گردید.
ر چهارمین روز از هفت دولت

📌مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شهر شاهو توسط بازوند استاندار استان و با حضور دکتر شکیبا معان بهداشتی  دانشگاه  افتتاح گردید.

ال

مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی شاهو دارای یک پایگاه بهداشتی  و ۴ خانه بهداشت که ۵۷۵۸ نفر از جمعیت شهرستان را پوشش میدهد .

✅ دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در آیین بهره برداری از این مرکز گفت: درمانگاه شهر شاهو عملیات اجرایی آن از سال ۹۶ آغاز شده و در زمینی به مساحت ۴۸۶ متر مریع و در ۲ طبقه ساخته شده است.
ابراهیم شکیبا با بیان اینکه برای ساخت این مرکز هفت میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال هزینه شده است، افزود: اعتبار ساخت از محل تفاهم نامه سه جانبه وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی و استانداری کرمانشاه تامین شده است.
⭕ وی ادامه داد: برای تجهیز مرکز خدمات سلامت جامع شهری روستایی شاهو یک میلیارد ریال نیز هزینه شده است.